Struktura organizacyjna
W skład Zespołu wchodzą:
- w zawodzie technik budownictwa
- w zawodzie technik budownictwa - obsługa nieruchomości
- w zawodzie technik geodeta
- w zawodzie technik ekonomista
- w zawodzie technik ekonomista - rachunkowość
- w zawodzie technik logistyk
- w zawodzie technik logistyk - zarządzanie w e-logistyce
- w zawodzie technik rachunkowości
- w zawodzie technik architektury krajobrazu
- w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych
- w zawodzie technik technologii żywności
3 letnia Branżowa Szkoła I stopnia w zawodach:
- cukiernik
- kucharz
- monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie
2 letnia Branżowa Szkoła II stopnia z klasami dla dorosłych w zawodach:
- technik robót wykończeniowych w budownictwie
- technik żywienia i usług gastronomicznych
Szkoła dba o rozwój intelektualny i fizyczny swoich uczniów. Uczniowie zdobywają wiedzę i umiejętności pod kierunkiem wykwalifikowanej kadry pedagogicznej. Dysponujemy dobrze wyposażonym zapleczem dydaktycznym i sportowym. Nasi uczniowie są laureatami wielu turniejów i konkursów przedmiotowych.
Zajęcia praktyczne w zawodach gastronomicznych gastronomicznych odbywają się w warsztatach gastronomicznych, natomiast w zawodach budowlanych w placówce praktycznej nauki zawodu.
email: admin@finn.pl tel.:(42) 684-98-91 fax: (42) 684-98-92 , w dniu: 01‑01‑1970 01:00:00
Lp. | Rodzaj zmiany | article-history-date-create | Wytworzono przez | Wprowadzono przez | Akcje |
---|